DaIubesc.Myforum.ro

Advanced Search

Home Inregistrare FAQ Membri Grupuri  

Pagina de start a forumului DaIubesc.Myforum.ro DA, Iubesc ! Tu ce faci pentru relatia de cuplu ?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
      Ora este GMT + 2 ore  
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect

16/05/2013 21:56
Autor Mesaj
DaIubesc
Administrator
Administrator
DaIubesc

Data inscrierii: 02/Mai/2013

Titlul subiectului: Tu ce faci pentru relatia de cuplu ? Raspunde cu citat (quote)

Unii sunt intr-o relatie doar pe post de consumatori. Asteapta tot timpul sa primeasca de la celalalt, sa fie serviti. Iar daca i se cere sa faca ceva are o atitudine de genul "Ce-mi dai in schimb?" sau "Eu ce primesc la treaba asta?". Acest gen de fiinte trebuiesc ajutate (caci le iubim, nu?) sa inteleaga ca o relatie se construieste impreuna, de ambii parteneri. Ar putea spune ca „Eu aduc bani in casa.”, dar nu despre asta este vorba. Daca ar fi fost singur(a), tot trebuia sa mearga la munca, sa castige un ban. Este vorba strict de relatia cu celalalt. Asta implica daruire, comunicare, sustinere, ajutor…
De exemplu, eu am invatat sa nu mai fug atunci cand este o problema si la randul meu am venit cu optimism in relatie.
Tu cu ce vii in relatie, cu ce contribui, ce faci ca sa fie o relatie implinitoare?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
      Back To Top  

16/05/2013 21:59
Autor Mesaj
abc
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Mai/2013

Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa cum spunea un bun prieten de-al meu, ca barbat, intr-o relatie trebuie sa fii un bun ascultator (adica sa ai rabdare multa), psiholog, diplomat, sofer, instalator, electrician, ... si amant :-D

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
      Back To Top  
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Back To Top  

Pagina 1 din 1
Mergi direct la: