| |
DaIubesc.Myforum.ro Sa invatam impreuna cum sa avem o relatie de cuplu armonioasa |
|
|
|
|
|
 |
16/05/2013 21:56 |
 |
Autor |
Mesaj |
DaIubesc Administrator

Data inscrierii: 02/Mai/2013 Mesaje: 10
|
| Titlul subiectului: Tu ce faci pentru relatia de cuplu ? |
|
|
Unii sunt intr-o relatie doar pe post de consumatori. Asteapta tot timpul sa primeasca de la celalalt, sa fie serviti. Iar daca i se cere sa faca ceva are o atitudine de genul "Ce-mi dai in schimb?" sau "Eu ce primesc la treaba asta?". Acest gen de fiinte trebuiesc ajutate (caci le iubim, nu?) sa inteleaga ca o relatie se construieste impreuna, de ambii parteneri. Ar putea spune ca „Eu aduc bani in casa.”, dar nu despre asta este vorba. Daca ar fi fost singur(a), tot trebuia sa mearga la munca, sa castige un ban. Este vorba strict de relatia cu celalalt. Asta implica daruire, comunicare, sustinere, ajutor…
De exemplu, eu am invatat sa nu mai fug atunci cand este o problema si la randul meu am venit cu optimism in relatie.
Tu cu ce vii in relatie, cu ce contribui, ce faci ca sa fie o relatie implinitoare? |
|
| |
|
|
 |
16/05/2013 21:59 |
 |
Autor |
Mesaj |
abc Junior

Data inscrierii: 07/Mai/2013 Mesaje: 2
|
| Titlul subiectului: |
|
|
Asa cum spunea un bun prieten de-al meu, ca barbat, intr-o relatie trebuie sa fii un bun ascultator (adica sa ai rabdare multa), psiholog, diplomat, sofer, instalator, electrician, ... si amant  |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
|
|
|