| |
DaIubesc.Myforum.ro Sa invatam impreuna cum sa avem o relatie de cuplu armonioasa |
|
|
|
|
|
 |
19/05/2013 12:06 |
 |
Autor |
Mesaj |
DaIubesc Administrator

Data inscrierii: 02/Mai/2013 Mesaje: 10
|
| Titlul subiectului: Cum pastrezi VIE relatia de cuplu ? |
|
|
Pe blog am pus un produs despre acest subiect ([url]http://daiubesc.blogspot.ro/2013/05/8-sfaturi-pentru-pastra-o-relatie-vie.html[/url]). Unele sfaturi le-am aplicat intuitiv de-a lungul anilor... cu toate astea erau clipe cand relatia intra in monotonie si rutina, dar erau si perioade cand ne reindragosteam unul de celalalt.
In timp mi-am dat seama ca o relatie ramane vie daca ai grija de ea si o hranesti. Altfel, se stinge pe nesimtite, fara sa-ti dai seama. Iar "hrana" pe care o (re)aduceam in relatie erau exact aceleasi lucruri ca la inceput: surprize, cadouri, excursii, jocuri, petreceri, etc... adica lucruri de care ne bucuram impreuna. |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
|
|
|